Energie besparen

Wilt u besparen op uw energielasten of gaat u uw woning verkopen? Het Energie Prestatie Advies geeft u inzicht hoe u uw woning milieuvriendelijker kunt maken. Door gebruik te maken van nieuwe technieken kunt u met een geringe investering namelijk al flink besparen op uw energielasten.

Om bij verkoop van uw woning het eigendom te kunnen overdragen, dient u aan de koper een Energielabel van uw woning te overhandigen.

Bekijk een voorbeeld van een Energie Prestatie Advies (PDF-formaat): 
Bekijk een voorbeeld van een energielabel (PDF-formaat): 
 

Hulp nodig?

Stuur ons een bericht
Antwoord maandag voor 10:00 uur
Chat met ons
Bereikbaar maandag vanaf 09:00 uur
020 - 5452400
Bereikbaar maandag vanaf 09:00 uur

Energie Prestatie AdviesBent u benieuwd of u uw woning nog zuiniger kunt maken en zo uw maandlasten kunt verlagen?

Het Energie Prestatie Advies geeft u inzicht welke maatregelen er moeten worden genomen om dit bereiken.

Zo worden er maatregelen als dubbelglas, een hoogrendementsketel of spouwisolatie aangeraden. Ook krijgt u exact te zien wat de benodigde investering zal zijn met de daarbij behorende terugverdientijd.

EnergielabelBent u van plan uw woning te verkopen of te verhuren? Dan dient u de toekomstige koper of huurder een definitief Energielabel te overhandigen. Zonder een definitief Energielabel kunt u de woning niet overdragen of verhuren.

In 2015 hebben alle huiseigenaren een voorlopig energielabel ontvangen. Dit label is gebaseerd op standaardkenmerken van een woning, zoals het bouwjaar en woningtype.

Bij Maatwerk kunt u een definitief Energielabel laten opmaken waarmee u als verkoper of verhuurder voldoet aan uw verplichtingen.

Energie servicesWilt u besparen op uw energielasten? Naast het verbeteren van uw woning is het ook goed om naar het contract met uw huidige energieleverancier te kijken. Wellicht dat u kunt overstappen naar een goedkopere partij waardoor u geld bespaart.

Maatwerk biedt u de mogelijkheid om eenvoudig verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan gerust contact met ons op.